View Complete Thread | FoxWeb Forum Home
Search:
Date:    Msg ID:   
From:    Thread:   
Subject:   
I have some additional questions regarding the problem:
Does the problem start occurring as soon as you launch FoxWeb, or does it start after a while (for example, after you get a variable mismatch error)?  From your description, I assume that FoxWeb works OK for a while, before the problem starts to occur.
 
Once the problem starts, does it occur consistently on every request, or is it intermittent?  Does the problem go away when you restart FoxWeb?  What about if you restart IIS?  You can restart IIS by running IISRESET.EXE from Start/Run.
 
Do you see anything interesting in the Windows Event Log?  What about the FoxWeb Error Log, or fwstart.log?
 
Would it be at all possible to connect to your server for some additional troubleshooting?

FoxWeb Support Team
support@foxweb.com email

Sent by Low Vato on 11/15/2006 01:05:23 PM:

I keep getting the following error:

CGI Error

The specified CGI application misbehaved by not returning a complete set of HTTP headers. The headers it did return are:
 
This happens for all urls, even if i just try to hit the foxweb.exe alone or the admin page. No urls work and all of them show this same message. This seems to happen after a variable mismatch error.
 
We are evaluating ver 3.5 for applications that have been running on 1.2. This instance is running on xp pro sp2, 2GB ram IIS 5? Last time I got it to run again I had to restart my machine.