View Complete Thread | FoxWeb Forum Home
Search:
Date:    Msg ID:   
From:    Thread:   
Subject:   
Usually this problem is caused by the fact that the iusr_<computer_name> user, (where computer_name is the name of your server), does not have sufficient rights to the CGI sub-folder of the FoxWeb installation folder (by default c:\Program Files\FoxWeb\CGI).  You will need to give this user Read & Execute rights in the above folder after opening its properties window from Windows Explorer.

FoxWeb Support Team
support@foxweb.com email

Sent by Fernando Acosta on 07/17/2006 01:46:31 PM:
Ok, i'll write in english and sorry for the ortographic mistake, i'm not so well writing in english. I have a little problem that i would like to tell you. I was testing the foxweb service using the Windows Xp's IIS 5 and it's works good. Also i tested too using the Windows 2000 Server's IIS 5 and it's works good too. But something happend when I test it using Windows 2003 Server Standart Edition's IIS6 and i have this problem. When I probed locally works fantastic like the other version of windows, i mean, when i write http://localhost/index.fwx?id=8 sendme the same results. But, when i write http://mi_servidor/index.fwx?id=8 from another computer, it showme the windows screen for type a user and password, and only acept the administrator's user and passoword of the windows 2003 Server Standar Edition. If i putit, works. But, why it has to be like this way?, Some one cant helpme explain me, please?.
 
Sent by FoxWeb Support on 07/17/2006 11:11:35 AM:
Sorry Fernando, but none of our staff speak Spanish.  Hopefully other FoxWeb users will be able to assist you, or at least translate.

FoxWeb Support Team
support@foxweb.com email

Sent by Fernando Acosta on 07/15/2006 08:30:06 AM:
HOla amigos del foro, es la primera vez que posteo aqui y me gustaria plantearles este pequeño problema que estoy teniendo con el IIS6 que esta instalado en Windows 2003 Server Estandar Edition. Tengo una pagina html que lo diseñe para usarlo con foxweb, por ende tiene la extencion .fwx, lo hice funcionar usando el IIS 5.0 de windows xp y funciona expectacular. Lo prove con el IIS 5.0 de Windows 2000 Server y tambien funciona bastante bien. Si pongo la direccion de la pagina en el ie me trae los datos que quiero. Tambien lo probe en Windows 2003 Server y aqui en donde estoy teniendo problemas. Lo configuro todo bien, me funciona la pagina localmente (http://localhost/index.fwx?id=8), me trae los mismos datos que en las anteriores versiones del IIS pero cuando intento acceder desde otra pc (http://mi_servidor/index.fwx?id=8) me pide la credecial de acceso a windows. Pongo la credencial que pertenece a la pc y no acepta, la unica que acepta es la del administrador del localhost y ahi funciona desde otra pc, me trae los datos que quiero perfectamente. Ya busque mucho en las configuraciones del IIS 6 y no encuentro nada que tenga que ver con eso, visto que hay una parte que pide el logue anomino que por defecta siempre esta marcado. Que podrá ser?. Me podrian ayudar con eso?. Gracias.