View Complete Thread | FoxWeb Forum Home
Search:
Date:    Msg ID:   
From:    Thread:   
Subject:   
Your BODY tag is not closed and you don't have a submit button.  Once I fixed these problems, the form worked fine under IIS.

FoxWeb Support Team
support@foxweb.com email

Sent by Jim on 04/03/2006 06:27:05 AM:
Update:
Works fine in Apache.  Sorry for the bother.
 
-Jim
 
Here you go...
 
I'm using FoxWeb 3.1, FoxPro 9, IIS-Windows 2003 server.
 

<html>
<head>
<title>Upload</title>
</head>
<body
<form name="fileinfo" action="cinfo.fwx" method="post" enctype="multipart/form-data">
  <table width="100%"border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" bgcolor="#EEEEFF">
    <tr>
      <td align="right">Application Form</td>
      <td align="left"><input name="AppForm" type="file"></td>
    </tr>
    <tr>
      <td align="right">Medical Form</td>
      <td align="left"><input name="MedForm" type="file"></td>
    </tr>
    <tr>
      <td align="right">Brochure</td>
      <td align="left"><input name="Brochure" type="file"></td>
    </tr>

  </table>
</form>
</body>
</html>

-Jim


"The true measure of a career is to be able to be content, even proud that you succeeded through your own endeavors without leaving a trail of casualties in your wake."  - Allen Greenspan

Sent by FoxWeb Support on 04/02/2006 11:27:40 PM:
It would be helpful if you posted a simplified version of your form in this forum.  Just include the form tags, the two file upload tags and the submit button.  First verify that this simplified version still fails and then post it, so that we can examine it.

FoxWeb Support Team
support@foxweb.com email

Sent by Jim on 04/01/2006 07:45:55 PM:
Hello all,
 
I have a form which allows multiple files to be uploaded.  When a person chooses only selects one file and clicks 'upload' everything works fine.  When the person selects more than one file, IE comes back with:

The page cannot be displayed

The page you are looking for is currently unavailable. The Web site might be experiencing technical difficulties, or you may need to adjust your browser settings.
Has anyone else encountered this problem?  All I know is what the problem is not.  It's not that the server 'forgets' the script (which is the same one that creates the form.  And it's not that FoxWeb itself bombs.  I've kept an eye on the monitor and nothing at all happens.  That is, the status never changes from 'waiting'
 
Help, help!
 
Additional note:
Sometimes, when this happens, a blank window appears on the desktop, behind all apps.  It has no entry in the application window, but when FoxWeb is shut down, it goes away. 
 

-Jim


"The true measure of a career is to be able to be content, even proud that you succeeded through your own endeavors without leaving a trail of casualties in your wake."  - Allen Greenspan