View Complete Thread | FoxWeb Forum Home
Search:
Date:    Msg ID:   
From:    Thread:   
Subject:   
We have only seen this problem once before.  In that case the user was running VFP 6 without any service packs applied.  As soon as the server was upgraded to VFP 6 SP3 the problem went away.
 
In your message you indicate that you are using VFP 6 with SP5.  Do you have the Use Run-Time DLL option enabled in the FoxWeb configuration?  If yes, are you sure that your DLLs were also upgraded?  One way to find out is to run the following script:
 
<%=VERSION()%>

The response for SP5 should be "Visual FoxPro 06.00.8961.00 for Windows".

If you are indeed running SP5, then we will need to do some additional analysis to determine the problem.  In this case we will need to contact you by phone, so please email us a phone number where you can be reached.

FoxWeb Support Team
support@foxweb.com email

Sent by Francois Vignola on 07/15/2004 01:47:02 PM:
Hi,
I try to move a working project to Windows 2000 Server
I am using FoxWeb v2.6, FoxPro v6.0 with SP5, MDAC v2.8, php v4.3.8 and IIS6 that come with w2k.
Every thing work fine (active page, forms, navigation etc...)
except when I am trying to Authenticate.
I am getting
---
There was an error during the interpretation of your request.
Error #:      11
Message:  Function argument value, type, or count is invalid.
Program:  procedure classauth1.passcheck fwauth.fxp
Line #:  365
Line:  &SQLStatement
---
I have reduce the code to
---
<html>
 <body>
<br> before Authenticate
<%
Auth.AuthTable = 'C:\dataFOX\Users.dbf'
Auth.Authenticate()
%>
<br> after Authenticate
 <body>
<html>
---
and I get the same result.
Any help will be appreciate.
Thanks, Francois